Hoofdsponsor

logo automotion 5m

 

Automotions is de nieuwe hoofdsponsor van SV Walcheren. Per 1 juli 2016 is de samenwerking  van start gaan voor een periode van drie seizoenen.

Per seizoen zal automotions een vaste financiële bijdrage betalen, die door bonussen nog aanzienlijk kan oplopen. Voor iedere auto die door leden van onze vereniging bij een van de dealers wordt aangeschaft ontvangt SV Walcheren een bonus.

meer informatie hierover is te vinden via de volgende link

automotions clubbonus

De overeenkomst is aangegaan voor drie seizoenen omdat automotions weet dat het tijd kost om naamsbekendheid in onze regio op te bouwen.

De automotions Groep is een toonaangevende mobiliteitsgroep met 15 locaties, waaronder Goes, Vlissingen, Terneuzen en 400 medewerkers in de regio Zuidwest Nederland. Dankzij deze bundeling van krachten, ervaring en kennis, zijn zij in staat om hun klanten mobiliteitsoplossingen te bieden. De focus van automotions is kwaliteit, betrouwbaarheid en excellente service.

De bedrijven van automotions zijn de officiële dealer van vijf toonaangevende merken Opel, Mercedes-Benz, Peugeot, Volvo, Smart en erkend reparateur van Saab en Chevrolet.

Naast dealerbedrijven maken ook autoschadeherstelbedrijven, een autoverhuurbedrijf en een eigen leasemaatschappij deel uit van automotions. Dankzij deze veelzijdigheid, de bundeling van ervaring en kennis en de geografische spreiding, kunnen zij hun klanten een zeer uitgebreid pakket van mobiliteitsdiensten bieden.

Meer informatie over automotions is te vinden via onderstaande link:

www.automotions.nl

Wij zijn zeer trots en verheugd met deze samenwerking en onder de indruk van de professionele manier van werken van automotions.

Uiteraard houden wij komende tijd een ieder op de hoogte van de ontwikkelingen en zal automotions een prominente rol gaan spelen bij de uitstraling van onze vereniging

Raymond Winterswijk

Voorzitter