• Opening clubhuis

• Beste leden, ouders/verzorgers enz.

Vanaf 03-08-2020 is het clubhuis ook op Maandag en woensdag geopend.

Openingstijden worden             maandag    open   17.00 - 22.30.

dinsdag      open   17.00 - 23.30

woensdag  open   17.00 - 22.30

donderdag open   17.00 - 23.30

vrijdag gesloten

zaterdag    open    07.00- 19.30

zondag gesloten.

Ook is het mogelijk om te reserveren voor feestjes (bijvoorbeeld verjaardagen) en vergaderingen of bijeenkomsten (alleen als er geen activiteiten zijn)

Iedereen is welkom, mits hij/zij zich aan de corona maatregelen en de huisregels houd(en), deze zijn  kenbaar gemaakt in het clubhuis en op de site van s.v. Walcheren.

Ook is de kleine keuken door de week open, dus heeft u trek in een hapje en/of drankje bent u van harte welkom.

Uiteraard onder de 18 geen alcohol en roken alleen op de daarvoor aangewezen plek,  (naast de ingang bij de asbak , en geen peuken op de grond uitmaken.

Op dit moment hanteren wij de maatregelen covid-19 (horeca en KNVB).

Ingang is via de parkeerplaats, de uitgang is via het terras en kleine hek naast het clubhuis.

Houd 1.5 meter afstand van elkaar mits er aangetoond kan worden dat men uit één gezin komt  en in één huis woont en houd rekening met een ander en ieders gezondheid, zitten is een verplichting, mag ook aan de bar mits men voldoende afstand houd van het barpersoneel.

Aparte maatregelen voor het clubhuis worden aan de deur en op de website kenbaar gemaakt en daar waar nodig wekelijks aangepast.

De regels worden streng gehandhaafd, dit is in ieders belang, bij het niet naleven zal de toegang ontzegd worden.

Als u als vrijwilliger interesse heeft om eens mee te draaien achter de bar neem dan gerust eens vrijblijvend contact op 06-83859321

Clubhuis coördinator